Zyra e Suedisë në Prishtinë shndërrohet në ambasadë

Mbyllen ambasadat suedeze në Bratislavë, Lubjanë, Dublin, Luksemburg dhe Sofje, por hapet ajo në Prishtinë. Kështu bëri të ditur të enjten ministri suedez i Punëve të Jashtme Karl Bildt në një konferencë shtypi. Vendimi nënkupton forcimin e prezencës së Suedisë, ndër të tjera, në Ballkan dhe në Afrikën Perëndimore. Ambasadat e reja formohen duke fuqizuar […]

Insert 160x600 ad code for Inner page here