Finlandë, na falni!

Familja e Ibrahim Shkupollit nga Finlanda u kërkon falje familjeve të viktimave dhe atyre personave që janë prekur. “Ishte një akt i neveritshëm”, thotë nëna e Ibrahim Shkupollit. Gazeta finlandeze Ilta=Sanomat, boton rrëfimin e prindërve të Ibrahim Shkupollit që jetojnë në Finlandë. Apartamenti në Espoo është plot me njerëz, anëtarë të familjes, të afërm e […]

Insert 160x600 ad code for Inner page here